Vind ontwikkelaars

Vind ontwikkelaars

U vind ze niet, die goede leergierige ontwikkelaars die uw bedrijf verder kunnen helpen. PHP, Java, .NET er zijn zó veel vacatures en u valt niet op tussen het gedrang. Wij hebben jaren ervaring met de oplossing, het grote geheim is namelijk dat 99% van alle ontwikkelaars niet in Nederland woont. En laat Nederland nou in de top-5 staan van beste landen in de wereld om te wonen. Ziet u de oplossing al? Wij hebben tientallen ontwikkelaars met succes naar Nederland gehaald. Met onze ervaring en expertise kunt u wellicht deze week al een Skype call hebben met een de developers in onze portfolio.We zoeken developer-first, wat betekent dat we altijd kijken of een developer ook echt past binnen uw bedrijf en hij zijn ambities waar kan maken binnen uw bedrijf. We benaderen vaak ook bedrijven direct als we een goede klik zien tussen ‘onze’ developer en uw bedrijf en de vacature.

Mail met Machiel of Simone en wij verleggen voor u de grenzen.

vind ontwikkelaars
Onze aanpak in het kort

  1. Wij breiden voortdurend ons netwerk uit van ontwikkelaars die op zoek zijn naar inhoudelijk interessant werk, vaak zijn ze bezig met de nieuwste technologieën.
  2. Als ze passen op uw vacature dan brengen we u in contact met de developer(s)
  3. Wij brengen de highlights van uw bedrijf en vacature over aan de developer
  4. Wij ondersteunen en adviseren in het hele proces van interviews, relocation en visa. Met de juiste kennis is het goed te doen en zeker de moeite waard.
  5. Onze tarieven zijn redelijk en transparant, lees hier onze voorwaarden.