Call my agent

Als je dit leest dan weet ik wat je denkt: “Niet nog meer recruiter spam!” Ik voel met je mee, want ik krijg die e-mails ook regelmatig. Misschien krijg je ze zelden maar hoor je van collega’s dat recruiters geen leuk volk is. En dat klopt. Daarom ga ik de strijd aan. Niet tégen recruiters maar vóór jou. Omdat ik ook developer ben en er genoeg van heb dat ons werkzame leven wordt verstoord door recruiters die inspelen op de developer-schaarste. Wat bied ik aan? Ik wil jouw agent worden. Filmsterren en voetballers hebben ze, en nu ben jij aan de beurt. Als je gewild bent (of zou moeten zijn) dan heb je een vertegenwoordiger.

Voordelen voor jou

  • Op het moment dat jij er aan toe bent, of gewoon even wilt sparren, bel je jouw agent en gaan we op zoek naar de beste stap voor jou. Met 15 jaar ervaring in IT en het vinden van de juiste persoon bij de functie helpen wij jou
  • Als recruiters bellen of mailen en je denkt ‘wellicht interessant’ – forward naar je agent, je zit nergens aan vast en hoort alleen iets van ons als het ook echt iets is.

Onze visie

  1. Recruitment werkt niet meer transactioneel, de relatie tussen bemiddelaar en developer overstijgt 1 vacature of plaatsing.
  2. Bedrijven reageren snel en adequaat op sollicitaties omdat ze begrijpen dat de developer experience begint bij het aanname-proces (dus nooit meer 4 weken wachten op antwoord!)
  3. Het gesprek tussen developer en bedrijf is op gelijkwaardig niveau.
  4. Alleen inhoudelijke experts helpen jou met je volgende baan, nooit meer keyword matching.